+36-30/641-76-13

álmaid bútorai gyorsan, kompromisszumok nélkül

Menü Keresés

HOWA Blog

Álmaid bútorai gyorsan, kompromisszumok nélkül

2016.11.15.

Örök rend a konyhai fiókokban – biztos módszer

A mindennapos konyhahasználat élményéből kétségtelenül nagyon sokat képes elvenni, ha a különböző eszközöket, edényeket, hozzávalókat folyamatosan keresni kell. Hosszú percek telhetnek el ezzel feleslegesen, miközben a konyhai műveletek amúgy is sok időt vesznek el a mindennapjainkból.

Mit szólnál hozzá, ha

  • mindent azonnal megtalálnál?
  • nem kellene a kiboruló alapanyagokkal foglalkoznod,
  • és soha többé nem lenne rendetlenség a fiókokban és szekrényekben?

A BLUM belső elosztórendszereivel igazán kézreállóvá varázsolhatod a konyhádat. Nézd csak:

Ambia-Line

Az Ambia-Line belső osztórendszere keskeny, minimál designban nemesacélból készül, sokoldalú felhasználási lehetőségeinek köszönhetően pedig tökéletesen a mindennapi szokásaink szerint alakíthatjuk vele a fiókok elrendezését.


A rugalmasan alkalmazható keretekkel játszi könnyedséggel változtatható a fiókok elrendezése. A matt selyemfehér, matt orionszürke és matt terrafekete színvariációk egységbe olvasztják a fiókokat és azok belső terét. A mágneses csatlakozással pontosan illeszkedik a hátfalra, nem csúszkál, nem mozdul el.

Az Ambia-Line evőeszköztartó az alján helyeztük el a logót, a keresztosztón pedig a kereten kell keresni a Blum feliratot. Hasonlítsd össze a logó méretét, helyét el elhelyezkedését a fotókkal, így könnyedén megtudhatod, hogy eredeti Ambia-Line belső osztó van-e a szekrényedben.


Ambia-Line konyhai segítők

A csodaszép Ambia-Line konyhai segítők elegáns megjelenésükkel garantáltan feldobják a konyhádat. Az elegáns kés-, tányér- és fűszertartók könnyebbé és egyszerűbbé is teszik a használatot, miközben rendet is teremtenek a fiókokban és polcokon.

Az eredetiséget igazoló Blum logókat keresd a fóliavágó vágóegységén, a fűszertartó sarkán, a késtartó felületén és a tányértartó hordozófogantyúján.


Orga-Line

Az Orga-Line nemesacélból készült tálcái és rekeszei rendkívül kifinomult belső elosztórendszert alkotnak, amely minden fém fiókban vagy kihúzóban rendet teremt. Jó választás evőeszközök, üvegek vagy edények tárolásához. Biztonságosan és kényelmesen használható, könnyen áttekinthető rendet eredményez.


Az Orga-Line hosszanti és keresztrekeszek tetszés szerint alakíthatók a tároló fiókokhoz. A praktikus tálcákat könnyen ki lehet venni és mosogatógépben is tisztíthatók.

Az eredeti Orga-Line keresztosztó alján, az evőeszköztartó oldalán és a keresztosztó befogóján található meg a Blum logó.


Orga-Line konyhai kisegítők

A Orga-Line sorozat is kínál praktikus konyhai kisegítőket. A fűszer-, kés- és tányértartó, valamint a a frissentartó- és alufóliához is használható fóliavágó megkönnyítik a konyhai folyamatokat és gondoskodnak az állandó rendről is.


Az eredetiséget igazoló Blum logó a fóliavágó felületén, a tányértartó fogantyúján, a fűszertartó oldalán és a késtartó felületén található.

Te is ilyen rendezett és átlátható fiókokra vágysz?
Segítek megtervezni, kérj egyedi árajánlatot itt »

További bejegyzések

Útmutató a divatos és praktikus főzés zónához
2017.06.22.

Útmutató a divatos és praktikus főzés zónához

Nemcsak gyönyörű, hanem élvezetesen használható és praktikus konyhára vágysz? Akkor oszd fe …

Elolvasom
5 modern megoldás a kényelmes konyháért
2017.06.15.

5 modern megoldás a kényelmes konyháért

Egy jól megtervezett konyhában nemcsak rengeteg plusz tárolóhelyet nyersz, hanem rendszerezette …

Elolvasom
Milyen elrendezés illik a konyhámhoz?
2017.06.08.

Milyen elrendezés illik a konyhámhoz?

Teszi fel a kérdést már a tervezés előtt az, aki praktikus és kényelmesen használható konyhár …

Elolvasom

A Howa bútorról

Legyél a barátunk

instagram.com/HowaButor