+36-30/641-76-13

álmaid bútorai gyorsan, kompromisszumok nélkül

Menü Keresés

HOWA Blog

Álmaid bútorai gyorsan, kompromisszumok nélkül

2016.11.29.

Minden, amit a BLUMOTION csillapítórendszerről tudni lehet

Tapasztaltad már, hogy a fiókot vagy szekrényajtót elengedve az hatalmas csattanással érkezik a helyére? A nagy zajtól szinte meg is borzong az ember. Borzalmas.

A BLUMOTION csillapítórendszerrel felszerelt ajtók és fiókok ezzel szemben lassan, finoman és halkan kerülnek a helyükre. De mi is ez a BLUMOTION rendszer és hogyan működik?

BLUMOTION csillapítórendszer: halk, finom záródás

A BLUMOTION a BLUM vasalatok csillapítórendszere, amellyel a bútorok finoman és rendkívül halkan záródnak, függetlenül a lendülettől és a felnyíló, ajtó vagy fiók súlyától. Ez az egyik olyan funkció, amely miatt a BLUM vasalatokkal szerelt szekrények, felnyíló ajtók és fiókok használata az első mozdulattól könnyedén megkülönböztethető egy hagyományos változattól.

A BLUMOTION funkció a BLUM felnyíló vasalatoknál, kivetőpántoknál, fiók- és vezetősínrendszereknél is be van építve, de a BLUMOTION nélküli kivetőpántokat utólag is, nagyon egyszerűen fel lehet szerelni BLUMOTION egységgel. Egyszerűen csak fel kell pattintani.


CLIP top BLUMOTION

A CLIP top BLUMOTION egy teljes kivetőpántfunkció, ami elképesztően halk. Sokrétűsége lehetővé teszi, hogy szinte minden ütközési helyzetre megtalálja a helyes, BLUMOTION csillapítással szerelt megoldást. Így minden ajtó, felnyíló és fiók elegánsan mozdul, nem csapódik.


A CLIP top BLUMOTION technológia közvetlenül a pántedénybe van beépítve , így kisebb helyen elfér, mégis a megszokott, nemzetközileg is kitüntetett designt és mozgáskomfortot biztosítja.

A CLIP top BLUMOTION technológia nagy előnye, hogy a sokat dicsért, nagyon keskeny fiókokhoz és kivetőpántokhoz is alkalmazható.

Nézd meg a videót!


Te is is finoman, könnyen és halkan záródó fiókról, szekrényről vagy felnyílóról álmodozol? Kérj ingyenes ajánlatot most »

További bejegyzések

Útmutató a divatos és praktikus főzés zónához
2017.06.22.

Útmutató a divatos és praktikus főzés zónához

Nemcsak gyönyörű, hanem élvezetesen használható és praktikus konyhára vágysz? Akkor oszd fe …

Elolvasom
5 modern megoldás a kényelmes konyháért
2017.06.15.

5 modern megoldás a kényelmes konyháért

Egy jól megtervezett konyhában nemcsak rengeteg plusz tárolóhelyet nyersz, hanem rendszerezette …

Elolvasom
Milyen elrendezés illik a konyhámhoz?
2017.06.08.

Milyen elrendezés illik a konyhámhoz?

Teszi fel a kérdést már a tervezés előtt az, aki praktikus és kényelmesen használható konyhár …

Elolvasom

A Howa bútorról

Legyél a barátunk

instagram.com/HowaButor