+36-30/641-76-13

álmaid bútorai gyorsan, kompromisszumok nélkül

Menü Keresés

HOWA Blog

Álmaid bútorai gyorsan, kompromisszumok nélkül

2016.09.14.

Mi a HOWA szereld magad program és hogyan működik?

Egy készbútor vásárlása során a tervezést, az alapanyagköltséget, a szerelékek és vasalatok költségét, na és persze az összeállítás és szerelés költségét is beépítik az árba. Jó azonban tudni, hogy ez utóbbi akár a bútor árának 12%-át is kiteheti.

Éppen ezért is volt fantasztikus ötlet az IKEÁ-tól, amikor kitalálta, hogy a vásárlói költségek jelentősen csökkenthetők, ha a vevő a bútorokat maga szereli össze otthon. Azonban ami az otthoni összeszerelés előnye, épp az lett az ilyen bútorok hátránya is:

Igaz, hogy így olcsóbb a bútor és könnyebb is szállítani, mellette azonban
  • akár egy teljes nap is elmehet egy-egy bútor összeszerelésével,
  • szinte nincs olyan család, ahol ne okozna konfliktusokat, hogy melyik csavar hova illik és milyen sorrend lesz a megfelelő,
  • a szerelt és csavarozott bútor soha nem lesz annyira stabil és tartós, mint egy ragasztott és professzionális keretek között összerakott szekrény.

Az ideális megoldás a kettő ötvözete lenne: olcsóbb ár, amelyet a szerelési költségen spórolhatunk meg, de emellett természetesen maradjon meg az elvárható stabilitás és tartósság is. A HOWA szereld magad programja éppen ezt kínálja.

Mi a HOWA szereld magad program?

A HOWA szereld magad programja épp az IKEA és a készbútorok ötvözete. A közös munka során, az egyedi elképzelések alapján megtervezzük, legyártjuk és össze is rakjuk/ragasztjuk a szekrénytesteket. A kész szekrényeket, a munkalapokat, valamint a készreszereléshez szükséges alkatrészeket és a szerelési útmutatót előkészítjük és telephelyünkön átadjuk.

A megrendelő tehát szekrényenként kapja meg pl. a konyhaszekrény egyes fiókjait, szekrénytestjeit, a munkalapokat. Neki azokat otthon már csak össze kell illesztenie, a megjelölt helyeket egymáshoz csavaroznia és a helyére erősíteni.

A megoldással a szekrények és fiókok sokkal stabilabbak, a gondos tervezésnek köszönhetően pedig pontosan illeszkednek egymáshoz és a falhoz is.

Kinek ideális választás a HOWA szereld magad program?

A HOWA szereld magad program jó választás azoknak, akik stabil, tartós és mégis megfizethető bútorokat szeretnének, miközben nem akarnak a szereléssel járó felfordulással, nehézségekkel és konfliktusokkal szembesülni.

A HOWA bútorok esetén nincsen rengeteg apró alkatrész és összehúzó vasalat, nem kell gondolkodni, hogy vajon az egyes alkatrészek hova kerülnek. Előre összeragasztjuk a szekrénytesteket, így stabilabb, erősebb lesz a bútor és ráadásul sok szerelési időt is megspórolunk vele.

A vevő feladata csupán az egyes elemek egymáshoz illesztése és rögzítése. Minimális kézügyességgel a feladat gyorsan és precízen elvégezhető, nem kell hozzá asztalosnak lenni. Ráadásul így a szekrény árának 12%-a is megspórolható.

Milyen bútoroknál választható a HOWA szereld magad program?

A HOWA szereld magad programban jelenleg a konyhaszekrények és gardróbok érhetők el.

Érdekel? Írj nekünk és egyeztessünk álmaid bútoráról »

További bejegyzések

Útmutató a divatos és praktikus főzés zónához
2017.06.22.

Útmutató a divatos és praktikus főzés zónához

Nemcsak gyönyörű, hanem élvezetesen használható és praktikus konyhára vágysz? Akkor oszd fe …

Elolvasom
5 modern megoldás a kényelmes konyháért
2017.06.15.

5 modern megoldás a kényelmes konyháért

Egy jól megtervezett konyhában nemcsak rengeteg plusz tárolóhelyet nyersz, hanem rendszerezette …

Elolvasom
Milyen elrendezés illik a konyhámhoz?
2017.06.08.

Milyen elrendezés illik a konyhámhoz?

Teszi fel a kérdést már a tervezés előtt az, aki praktikus és kényelmesen használható konyhár …

Elolvasom

A Howa bútorról

Legyél a barátunk

instagram.com/HowaButor