+36-30/641-76-13

álmaid bútorai gyorsan, kompromisszumok nélkül

Menü Keresés

HOWA Blog

Álmaid bútorai gyorsan, kompromisszumok nélkül

2016.12.01.

Hogyan tervezzünk kamraszekrényt?

A kamraszekrény az egyik leghasznosabb és legpraktikusabb tároló a konyhában. Kényelmes a használata, nagyon sok dolog belefér, mindig kéznél van és mindig mindent megtalálsz benne. Persze csak akkor, ha már a kamraszekrény tervezésekor figyelembe vetted a legfontosabb szempontokat. Ezekből gyűjtöttem most egy listát:

A kamraszekrény tervezésének szempontjai

A Space Tower kamraszekrények magassága, szélessége és mélysége rugalmasan alakítható, igazodva a rendelkezésre álló helyhez és az egyéni igényekhez. A különböző tervezési lehetőségeknek köszönhetően pedig a rendelkezésre álló milliméterek mindegyike kihasználható.


Keskeny vagy széles kivitel

A kamraszekrény tervezésekor a legfontosabb kérdés, hogy keskeny vagy széles kivitelt tervezzünk inkább? A keskeny kivitel ideális kis konyhákhoz is, mert a vékony szekrényszélesség mellett is nagy mennyiségű élelmiszert lehet benne tárolni.

Ha nagyobb hely áll rendelkezésre, akkor érdemesebb inkább szélesebb kivitelű kamraszekrényt tervezni, hogy az egész család számára szükséges élelmiszermennyiséget egy helyen tudjuk elhelyezni.


A fiókok

A Space Tower kamraszekrények igazi kényelmét a fiókok adják. Népszerűek a magasított oldalfallal tervezett fiókok, mert így sem oldalt, sem hátul nem tud semmi kipotyogni.

Jó választás lehet az üvegfal, amely a tévhitekkel ellentétben egyáltalán nem dobja meg jelentősen a kamraszekrény árát, miközben szebb és praktikusabb is, hiszen kihúzás nélkül is pontosan látható a tartalma.

Ajánlott a Space Tower kamraszekrényeket elektromos vagy mechanikus mozgásrásegítőkkel is felszerelni, amilyen pl. a BLUMOTION csillapítórendszer vagy a SERVO-DRIVE nyitásrásegítő.

A BLUMOTION rendszerrel halkan és finoman záródnak a fiókok valamint a kamraszekrény ajtaja, a SERVO-DRIVE nyitásrásegítővel pedig elegendő egyetlen érintés, és a fiókok automatikusan kinyílnak. Ezek azok az apró finomságok, amelyektől igazán élvezetes használni egy BLUM kamraszekrényt.


Belső elosztók

A minél könnyebb átláthatóság és rendszerezhetőség miatt a BLUM kamraszekrényekből nem hiányozhatnak a belső elosztórendszer sem. Ezek teszik lehetővé, hogy ne boruljon össze a fiók tartalma és mindig minden a helyén maradjon.

Olvass még többet arról, milyen a jó kamraszekrény »

Te is ilyen csodás kamraszekrényt szeretnél?
Kérj ingyenes, személyre szabott árajánlatot és a tervezésben is segítek »

További bejegyzések

Útmutató a divatos és praktikus főzés zónához
2017.06.22.

Útmutató a divatos és praktikus főzés zónához

Nemcsak gyönyörű, hanem élvezetesen használható és praktikus konyhára vágysz? Akkor oszd fe …

Elolvasom
5 modern megoldás a kényelmes konyháért
2017.06.15.

5 modern megoldás a kényelmes konyháért

Egy jól megtervezett konyhában nemcsak rengeteg plusz tárolóhelyet nyersz, hanem rendszerezette …

Elolvasom
Milyen elrendezés illik a konyhámhoz?
2017.06.08.

Milyen elrendezés illik a konyhámhoz?

Teszi fel a kérdést már a tervezés előtt az, aki praktikus és kényelmesen használható konyhár …

Elolvasom

A Howa bútorról

Legyél a barátunk

instagram.com/HowaButor