+36-30/641-76-13

álmaid bútorai gyorsan, kompromisszumok nélkül

Menü Keresés

HOWA Blog

Álmaid bútorai gyorsan, kompromisszumok nélkül

2017.01.03.

Így varázsolj szűk konyhában is óriási teret

A konyhai tárolórendszerek kiválasztásakor alapvető elvárás, hogy a lehető legnagyobb helyet biztosítsák élelmiszereink számára. Sokszor azonban, ha szűk helyet próbálunk meg a lehető legjobban kitölteni, az általunk választott szekrény nem fér be konyhánba, vagy csak egyszerűen nem bírja a terhelést. Most mutatok három fantasztikus megoldást, amivel egy szűk konyhában is hatalmas tárolóhelyet tudsz kialakítani.

A tágas konyha 3 alapja

SPACE TOWER kamraszekrény – sok dolgot, kis helyen

A magas és zártfalú, egyenként 70 kg terhelést is elbíró fiókok nem csak az élelmiszerek biztonságos tárolását garantálják, hanem azt is, hogy a rendelkezésedre álló hellyel a leghasznosabban gazdálkodhass.

A kamraszekrény rugalmasan állítható magassága, szélessége és mélysége révén olyan jól átgondolt tárolórendszert kapsz, amely rengeteg helyet biztosít az élelmiszereid számára, kezelése mégis gyerekjáték, ezáltal fölöslegessé válik egy külön spájz kialakítása.

Ugye te sem szereted az olyan alapanyagokat, mint a liszt és a cukor hetente vásárolni? A SPACE TOWER segítségével úgy tárolhatsz nagyobb mennyiségeket bármiből, hogy észre sem veszed, hogy helyet foglalna konyhádban.

Fiókok – az élelmiszerek praktikus tárolása

Találkoztál már azzal a problémával mikor kihúzod a fiókot és a dobozok borulnak minden irányba? A belső osztású fiókok teljes kihúzás garantálja, hogy az élelmiszereket dőlésbiztosan tárolhasd és bármikor könnyedén hozzáférhess.

A rugalmas ORGA-LINE osztókkal felszerelt fiókok egyenként kihúzhatók, és a leghátsó sarokhoz is kényelmes hozzáférést engednek, így nem kell a zsúfolt konyhaszekrényben kutatnod perceken át egy fűszerért, miközben leég a hús.

A fiókoknak nem csupán magasságáról dönthetsz, hiszen 300 mm - 1200 mm szélességben képesek tárolóhelyet bitosítani – ez csupán attól függ, neked mennyi helyre van szükséged.

A BLUM egyénileg kialakítható bútorainak köszönhetően bármilyen elképzelést megvalósíthatsz, így nem kell lemondanod álomkonyhádról

Legyen szó egy kisebb fiókról a reggeli elengedhetetlen kellékeihez, vagy egy tágas helyről, ahol az összes tányérodat kényelmesen tárolhatod, a rugalmasan kialakítható méretek által minden elvárásodhoz megtaláljuk az ideális megoldást.
Arról, hogy miért érdemes a fiókot választani a szekrény helyett, itt olvashatsz

SPACE CORNER – kényelmes tárolás a sarokban is

A sarokhelyek praktikus kihasználásával talán nem is gondolnád mennyi tárolóhelyet alakíthatsz ki konyhádban. A SPACE CORNER lehetővé teszi az egyenként 65 kg teherbírású fiókok teljes kihúzását még a sarokban is, így nem kell derékig behajolva a sötétben tapogatóznod a keresett élelmiszer után. A rugalmas ORGA-LINE belső elosztóval rendelkező sarokszekrény különböző magasságban és szélességben elkészíthető úgy, hogy közben az élelmiszerekhez való hozzáférhetőség a legkényelmesebb marad számodra.
A teljesen kihúzható fiókok segítségével a ritkán használt dolgaidnak is megtalálod a helyet.

 
Ne vesződj tovább élelmiszereid begyömöszölésével a szekrényekbe, segítek megvalósítani álmaid konyháját MOST, Kérj ajánlatot ».

További bejegyzések

Útmutató a divatos és praktikus főzés zónához
2017.06.22.

Útmutató a divatos és praktikus főzés zónához

Nemcsak gyönyörű, hanem élvezetesen használható és praktikus konyhára vágysz? Akkor oszd fe …

Elolvasom
5 modern megoldás a kényelmes konyháért
2017.06.15.

5 modern megoldás a kényelmes konyháért

Egy jól megtervezett konyhában nemcsak rengeteg plusz tárolóhelyet nyersz, hanem rendszerezette …

Elolvasom
Milyen elrendezés illik a konyhámhoz?
2017.06.08.

Milyen elrendezés illik a konyhámhoz?

Teszi fel a kérdést már a tervezés előtt az, aki praktikus és kényelmesen használható konyhár …

Elolvasom

A Howa bútorról

Legyél a barátunk

instagram.com/HowaButor