+36-30/641-76-13

álmaid bútorai gyorsan, kompromisszumok nélkül

Menü Keresés

HOWA Blog

Álmaid bútorai gyorsan, kompromisszumok nélkül

2017.01.12.

5 helytakarékos ötlet kis konyhába

Kicsinek találod konyhádat és nehézséget okoz elpakolni? Néhány trükkel még a legszűkösebbnek gondolt helyen is varázslatra lehetsz képes.

1. Fiók a mosogató alatt

Mi szükséges a konyha tisztán tartásához? Szemeteszsák, mosogatótabletta, rongyok, konyharuhák és persze mindig jó, ha kéznél van egy új mosogatószivacs is. A listát még hosszasan lehetne folytatni, de sokkal érdekesebb kérdés, hogy hol a legcélszerűbb tárolnod ezeket a kellékeket. A megoldás pedig egy, a mosogatód alatt kialakított fiókban rejlik. Praktikus és mindig kézre áll, másra nincs is szükséged.

2. Fiókos kamraszekrény

Egy olyan kamraszekrény melynek szélességét és magasságát is te határozhatod meg igen csak jól jön, főleg egy szűk konyhában. Az egyenként kihúzható fiókokba úgy pakolhatsz dőlésmentesen, hogy közben minden centiméternyi felületet kihasználsz. A kamraszekrény előnyeiről itt írtunk hosszabban.

3. Keskeny kihúzók

Mikor korlátozottak a lehetőségek, vagy túl közel a fal, de a tűzhely melletti helyet szeretnéd hatékonyan kihasználni, akkor a keskeny kihúzók helytakarékos megoldást kínálnak fűszereid, deszkáid és fedőid tárolásához. De akár a lisztet, cukrot és szinte bármit elhelyezhetsz itt, ami belefér egy üvegtárolóba.

4. Sarokfiók

Ha igazán nagy helyre van szükséged, hiba lenne kihagyni a sarkokat, amelyek a teljesen kihúzható fiókok révén új dimenziókat nyitnak meg számodra a tárolás terén. A kényelmes hozzáférést biztosító megoldás révén így nem csak ritkán használt konyhai gépeid otthona lehet a sarok, hanem a napi szinten használt élelmiszerek számára is ideális választás. A nagy teherbírású és belső osztású sarokfiókokról itt olvashatsz.

5. Dupla fiókok

Igazán esztétikusan a nagyjából 20 cm magas fiókok mutatnak, ez azonban nem jelenti azt, hogy ne spórolhatál itt is a hellyel. Kialakíthatsz dupla aljú fiókot, így két emeleten helyezheted el kisebb dolgaidat. A felső szintre berakhatod a minden nap használt evőeszközeid, míg alatta kényelmesen elférnek a ritkábban használtak, amelyeket így nem kell száműznöd egy szekrény hátuljába. További divatos és jól bevált fióktípusokat pedig itt találsz.

Ne mondj le a kényelmes pakolás lehetőségéről, csak azért mert azt hiszed, túl kicsi a konyhád. Én segítek neked, hogy a legszűkebb helyet is tágassá varázsold, kérj ajánlatot »

További bejegyzések

Útmutató a divatos és praktikus főzés zónához
2017.06.22.

Útmutató a divatos és praktikus főzés zónához

Nemcsak gyönyörű, hanem élvezetesen használható és praktikus konyhára vágysz? Akkor oszd fe …

Elolvasom
5 modern megoldás a kényelmes konyháért
2017.06.15.

5 modern megoldás a kényelmes konyháért

Egy jól megtervezett konyhában nemcsak rengeteg plusz tárolóhelyet nyersz, hanem rendszerezette …

Elolvasom
Milyen elrendezés illik a konyhámhoz?
2017.06.08.

Milyen elrendezés illik a konyhámhoz?

Teszi fel a kérdést már a tervezés előtt az, aki praktikus és kényelmesen használható konyhár …

Elolvasom

A Howa bútorról

Legyél a barátunk

instagram.com/HowaButor