+36-30/641-76-13

álmaid bútorai gyorsan, kompromisszumok nélkül

Menü Keresés

HOWA Blog

Álmaid bútorai gyorsan, kompromisszumok nélkül

2016.10.18.

5 érv a fiókok mellett a konyhában

A hagyományos konyhabútorok évtizedek óta szekrényekkel készültek, néhány éve azonban megjelentek a fiókos megoldások és pillanatok alatt elképesztő népszerűségre tettek szert. Nem is csoda, hiszen modern és esztétikus megjelenésük mellett bizony praktikumban is magasan verik a konyhaszerkényeket.


Nem is kérdés, hogy a konyhabútorok tervezésekor én is előszeretettel alkalmazom a fiókos megoldásokat, mert

  1. Átláthatóbb
  2. Veled is előfordult már, hogy a vasárnapi ebédhez szükséged lett volna egy hozzávalóra, meg voltál győződve róla, hogy vettél, de sehol nem találtad? És olyan volt már, hogy hónapokkal a lejárat után kerül elő a szekrény mélyéről a liszt, a zabpehely vagy éppen egy méregdrága tökmagolaj, mert nem találtad meg korábban? A szekrények legnagyobb előnye, hogy nagyon sok dolgot lehet belepakolni, és éppen ez a hátrányuk is, hogy emiatt átláthatatlan, és mindig csak azt látod, ami elől van. A kihúzható fiókok tartalma ezzel szemben pillanatok alatt átlátható, így nem fordulhat elő olyan, hogy valamit nem találsz, vagy hogy idő előtt jár le a szavatossága, mert megfeledkeztél róla.

  3. Gyorsabban megtalálod, amit keresel
  4. A konyhaszekrényben sajnos nem sok lehetőség adódik az átláthatóság megteremtésére. Kénytelen vagy egymás mellé és elé/mögé tenni a különböző élelmiszereket. Amiatt aztán gyakran 5-7 élelmiszert is ki kell pakolni, ha a hátsót szeretnéd elérni. Egy fiókkal ilyen nem fordulhat elő. A BLUM Space Tower rendszerek zárt és magasított fiókjai bámulatosan egyszerűen átláthatók, így pillanatok alatt megtalálod, amit keresel.

  5. Egyedi igényekre szabható
  6. A konyhaszekrények mérete a használhatósági szempontok miatt erősen korlátozott, a fiókokat azonban tökéletesen a saját igényeidre szabhatod. A BLUM strapabíró vasalataival egészen keskeny (akár 15 cm) vagy extrém széles (max. 140 cm) fiókok is kivitelezhetők. Így a legkeskenyebb helyeket is ki lehet használni, ahova pakolhatsz pl. olajat vagy fűszereket. A széles fiókok pedig nagyon vagányul mutatnak, miközben stabilitásukat és könnyű használhatóságukat is megtartják.

  7. Kényelmesebb használni
  8. Azért választottam néhány éve a BLUM vasalatokat, mert szinte soha nincs velük probléma, extrém hosszú garanciát vállal a gyártó a minőségükre, és mellette annyira, de annyira kényelmes használni, hogy az szinte leírhatatlan. A legkisebb mozdulattal ki lehet húzni vagy be lehet tolni, nem csapódik, szépen, lassan, igényesen csúszik a helyén, miközben bámulatosan könnyedén mozog. Öröm a használata.

  9. Mutatósabb
  10. A modern, fiókokkal szerelt konyhák rendkívül mutatósak, és ebben semmi túlzás nincs. Az sem baj, ha nem a te stílusod a letisztult, minimál konyha, mert a fiókok más konyhabútorstílusokkal is remekül megférnek. A fiókok kis és nagy konyhában is nagyon jól mutatnak.

Tudod, hogy mit szeretnél, de kellene valaki, aki megvalósítja álmaid konyháját?
Kérj ingyenes árajánlatot itt »

További bejegyzések

Útmutató a divatos és praktikus főzés zónához
2017.06.22.

Útmutató a divatos és praktikus főzés zónához

Nemcsak gyönyörű, hanem élvezetesen használható és praktikus konyhára vágysz? Akkor oszd fe …

Elolvasom
5 modern megoldás a kényelmes konyháért
2017.06.15.

5 modern megoldás a kényelmes konyháért

Egy jól megtervezett konyhában nemcsak rengeteg plusz tárolóhelyet nyersz, hanem rendszerezette …

Elolvasom
Milyen elrendezés illik a konyhámhoz?
2017.06.08.

Milyen elrendezés illik a konyhámhoz?

Teszi fel a kérdést már a tervezés előtt az, aki praktikus és kényelmesen használható konyhár …

Elolvasom

A Howa bútorról

Legyél a barátunk

instagram.com/HowaButor