+36-30/641-76-13

álmaid bútorai gyorsan, kompromisszumok nélkül

Menü Keresés

HOWA Blog

Álmaid bútorai gyorsan, kompromisszumok nélkül

2016.12.22.

4+1 modern edénytárolási megoldás a konyhában

Szinte nincs olyan konyha, ahol ne lenne túl sok a pohár, a tányér vagy az edény, a tárolásuk pedig egyre kaotikusabb, rendezetlenebb és sokáig kell keresgélni,ha valamire szükségünk lenne.

Ezek miatt nem kell többé aggódni, a BLUM ugyanis bámulatosan frappánsan oldotta meg az edénytárolás kérdését.

Más és más megoldást kínál a BLUM a különböző edénytípusok helyigényének és alakjának függvényében. Sok más érv mellett ezért is alkalmazom bútoraimban kizárólag a BLUM vasalatait.
Adok mindjárt neked is néhány tippet, az átláthatóbb konyháért!

1. Harmonikaajtóval nyíló felsőszekrény

Az optimális mozgáskomfortot leginkább a BLUM AVENTOS harmonika felnyíló tudja biztosítani. Nagyon kényelmes a használata, hiszen könnyen jár, bármilyen helyzetben megállítható. A technológia megengedi, hogy szabadon hozzáférhessünk a szekrény teljes tartalmához és pont annyira kell felnyitni, amennyire éppen szükséges.

2. Felbillenő ajtóval nyíló felsőszekrény

A poharak és tányérok tárolására kinevezett szekrényt BLUM felbillenő vasalattal is szerelhetjük. A mozgáskomfort ennél a változatnál is tökéletes, ráadásul a díszléc vagy párkány sem jelent gondot.

3. Liftes vasalattal rendelkező felsőszekrény

A poharak és tányérok tárolására a liftes vasalatot is jó választás lehet, így szabadon hozzáférünk a szekrény belsejéhez.

4.  Széles felnyíló felsőszekrényben

Ebben a kompakt megoldásban jól hozzáférhetően helyezkednek el a poharak és étkészletek. Mivel az előlap nem lefelé hanem az ellenkező irányban billen így páratlan mozgásszabadságot nyújt. Ez a kialakítás alkalmas fogasléc és párkányok használata esetén is.

Mindegyik felsőszekrény típust kombinálhatjuk a SERVO DRIVE elektronikus nyitásrásegítő rendszerével, hogy egy egyszerű érintésre kinyíljon vagy a BLUMOTION csillapítással is, hogy finoman és halkan záródjon.

+1 Megoldás a tálalóedények és az evőeszközök számára

Praktikus, ha azokat az eszközöket, amelyeket gyakran és együttesen használjuk, egy helyen tároljuk. Erre célszerű lehet egy fiókos alsószekrény, lehetőleg a mosogatógép közelében, hogy mosogatás után minél gyorsabban és egyszerűbben pakolhassunk el mindent a helyére.

Fontos, hogy a fiókokban mindig rend legyen. Erre szolgálnak a BLUM remek elosztórendszerei, amik közül is a kifinomult, nemesacélból készülő ORGA LINE elosztók passzolnak legjobban ide.

A tányérok biztonságos tárolására ideálisak a BLUM speciálisan ide tervezett tartói. A tágas kihúzókban pedig számos kisebb nagyobb tárolóedényt helyezhetünk el. Az elosztók kialakítása itt rugalmasan az igényeinkhez alkalmazkodik.

Ha szép, innovatív és praktikus konyhát szeretnél? Megvalósítom az álmodat!
Kérj ingyenes, személyre szabott ajánlatot »

További bejegyzések

Útmutató a divatos és praktikus főzés zónához
2017.06.22.

Útmutató a divatos és praktikus főzés zónához

Nemcsak gyönyörű, hanem élvezetesen használható és praktikus konyhára vágysz? Akkor oszd fe …

Elolvasom
5 modern megoldás a kényelmes konyháért
2017.06.15.

5 modern megoldás a kényelmes konyháért

Egy jól megtervezett konyhában nemcsak rengeteg plusz tárolóhelyet nyersz, hanem rendszerezette …

Elolvasom
Milyen elrendezés illik a konyhámhoz?
2017.06.08.

Milyen elrendezés illik a konyhámhoz?

Teszi fel a kérdést már a tervezés előtt az, aki praktikus és kényelmesen használható konyhár …

Elolvasom

A Howa bútorról

Legyél a barátunk

instagram.com/HowaButor